Søg
 
Endrup Mølle Kro (Bramming)
Endrup Mølle Kro
Bygaden 74, 6740 Bramming
Endrup Mølle Kro er en restaurant, der ligger i Bramming. Endrup Mølle Kro er en kro restaurant

Skrevet af ZiTYZEN
Restaurant
Tlf.nr.: +45 75 19 15 00
Lille kort | Stort kort | Rutevejledning
Læg billeder ind
Skriv anmeldelse
Tusind tak for en fantastisk dag og aften på Endrup Kro.

Vi blev modtage af et par søde piger, og fik en dejlig frisk velkomst drink.
Bordet var rigtig flot, da vi gik til bords, var der skænket vin i vores glas, dejligt, så kunne vi byde gæsterne velkommen.

Maden var rigtig lækker, alle vores gæster roste den så meget.
Personalet helt i top, hvor er i søde allesammen.

En stor tak til Tina, for en kæmpe hjælp med alt, så vores store dag blev uforglemmelig..

Vi vil med stor glæde anbefale Jer...
Kommenter anmeldelsen
Nielsen
Nielsen , 2. Okt 2013
55555
 
Anmeld
Glemte de 5 stjerner.. Endnu engang tusind tak..alt var perfekt..
Kommenter anmeldelsen
Nielsen
Nielsen , 25. Sep 2013
55555
 
Anmeld

Vedr. Franks 50-års fødselsdagsfest på Endrup Møllekro 9/8-2013
Vi vælger at skrive, fordi vi er blevet så frygtelig skuffet over den måde, som vores fest blev håndteret på.
Vi bestilte festen for omkring 4 mdr. siden, dengang var det Brian og Jane som havde stedet. Vi aftalte at snakke nærmere sammen ca. 14 dage før festen skulle holdes.Da Frank ringer for at aftale et nærmere tidspunkt, er det Tina som svarer. Hun er glad for at høre fra os, for hun har kun navn og dato, så ved faktisk ikke om hun har en fest eller ej. Det er først da vi lørdag d. 27/7 kommer ud på kroen, at vi finder ud af at der er kommet nye "folk" til. Vi vælger ud fra det Tina fortæller, at festen skal holdes der. Alt det som vi egentlig havde haft i tankerne ang. menu, kunne vi glemme, og så startede vi forfra.Vi havde hjemmefra snakket om noget buffet, men kun til hovedretten, det ender med at Tina får os til at bestille deres selskabsbuffet, og biksemad m/bearnaisesauce til natmad. Kaffe bliver bestilt med småkager og Qualitystreet, endvidere skal der dertil tilbydes vores gæster en cognac/baileys. Vi snakker drikkevarer, hvidvin og rødvin samt øl og sodavand. Vi pointerer overfor Tina, at der er en hel del chauffører med i selskabet som drikker mange øl, så vin er nok mest til maden. Øl og sodavand skal stilles på et bord, så gæsterne selv kan hente det. Vinen skal bare stå på bordene fra start, så kan man selv tage hvad man ønsker. Tina mener der skal være skænket et glas hvidvin fra start, det siger vi så JA til. Derudover snakker vi lidt bord-opstilling og valg af dug og servietter, her giver jeg Tina frit valg. Derudover vælger vi en frisk velkomstdrink. Vi spørger til afregning og får at vide, at hvis vi har dankort, kan vi sagtens gøre det inden vi tager hjem fra festen. Det synes vi er helt i orden.
Hun siger at nu kan vi jo tage hjem og snakke lidt om det, og skulle der være noget vi ville ændre kunne det sagtens lade sig gøre. Vi får et helt nytrykt sæt papirer med hjem, hvor hele kroens menu er linet op, incl. priser, dog er der ikke nogle priser på drikkevarer eller kaffe. (Vi får ikke noget af det aftalte med hjem på skrift)
Vi snakker om det hjemme, og Frank synes alligevel ikke om vores valg af menu, derfor ringer jeg til Tina tirsdag d. 30/7 ved 17-tiden. Her bliver det over telefonen aftalt at vi vil ha' en helt anden menu, og det er ikke noget problem. Vi bestiller altså mundtligt, ud fra den menu-oversigt som vi har fået med hjem. Forret: Tartelet m/høns i aspargesHovedret: Kalvesteg stegt som vildt m/Waldorfsalat, bønner, hvide kartofler samt flødesauce. (vi vælger så baconsvøbte bønner i stedet for alm. bønner)Dessert: Pandekager m/vanilieis og solbærmarmeladeNatmad: Æggekage m/ stegt bacon, bacontomater, purløg og rugbrød.
Kaffe, velkomstdrink og drikkevarer er stadig det samme. Dog siger jeg til Tina, at der alligevel ikke skal være skænket hvidvin i glassene fra start, noget siger mig at det ikke vil blive drukket. Hun siger det er helt OK, og det vil hun så undlade. Jeg pointerer så at både Hvidvin og rødvin bare skal stå på bordene, så gæsterne selv kan skænke hvad de ønsker.
Fredag d. 9/8 kl. 11:20 (festdagen), ringer Tina, hun skal lige sikre sig at det nu er Æggekage vi har valgt til natmad, hvilket jeg bekræfter.
Vores gæster er budt til fredag d.9/8 kl. 18:00 , vi kører til Endrup Møllekro og er der ca. 16:50 sammen med et hold venner, for at være der i god tid. Serveringen er behjælpelig med at lægge Velkomstsang/menukort på bordene og hænge bordplanen op. På daværende tidspunkt er der ikke skænket hvidvin i glassene.Vi sætter os ud på terassen og nyder en stille øl. Kl. 17:30 begynder de første gæster så småt at dukke op, der bliver budt på en dejlig frisk velkomstdrink. Nogle gæster kommer lidt sent, men omkring 18:30 er vi klar til at gå til bord. På det tidspunkt er der så alligevel mod aftale, blevet skænket hvidvin i glassene, som tilmed er stået og blevet lunken.
Nogle gæster har spurgt mig hvad gør vi med vores sang, og jeg har sendt dem til køkkenet. Der er ikke på noget tidspunkt fra personalets side blevet spurgt til en toastmaster, så jeg tager det som en selvfølgelighed at det har de styr på derude.
Tarteletterne var der ikke meget fyld i, saucen var tynd og man skulle lede noget efter både hønsekød og asparges. Forretten bliver serveret på fade, og vi som værtspar, får selvfølgelig først... det er så også eneste gang under hele middagen, at vi får først. Anden gang forretten kommer ind er det på fade som ikke på nogen måde er blevet rengjorte fra første omgang, det har gæsterne også bemærket, fadene bliver sendt rundt fra bordenderne.
Under forretten har Frank fat i serveringen, at der mangler øl på bordet med drikkevarer, hvilket han gør opmærksom på flere gange under middagen. De øl som så bliver sat ind er ikke kolde, og ikke kun alm. øl. Der er Tuborg og Carlsberg men også Hancock Høkerbajer, som jeg mener falder helt udenfor. Sodavand gik der ikke helt så mange af, men det var også Hancock, hvilket jeg ikke havde forventet at få på en kro.
Efter lidt sang, tale og snak kommer så hovedretten ind. Waldorfsalat og agurkesalat, som ikke er nævnt som tilbehør, er sat ind på bordet, så kommer kartofler og flødesauce ind, serveret fra bordenden i begge sider af bordet. Vi som værtspar sidder i midten af den ene side. Fadet med kød og baconsvøbte bønner bliver også startet fra bordenden, da fadet kommer om til os som værtspar, er der et stk. tilbage hvilket betyder at Frank får et tomt fad..... Serveringen fikser dog hurtigt et fad med kød, som egentlig er på vej ud, og Frank får dét, men det han får er koldt. Anden gang hovedretten kommer ind bliver den ved nogle af bordene serveret som første gang, ved andre borde bliver der lavet personservering, lidt som om der ikke er mad nok.
Der bliver efter hovedretten igen sunget og snakket, og til sidst holdt tale, midt under denne tale kommer desserten, pandekager m/vanillieis og chokoladesauce, som skulle have været solbærmarmelade, så ind på tallerkner, altså personservering. Dårlig timing fra køkkenets side, vil jeg mene. Vi som værtspar får faktisk desserten serveret som nogle af de sidste. Vi har dårligt nået at synke desserten, før der bliver taget af igen, og ind kommer så småkager, Qualitystreet og kaffe. Frank mener nu at det er tid til velbekom-tale og sang, midt under denne tale, kommer serveringen og spørger hvem der har givet lov til det; det viser sig så at én af gæsterne, har været ude for at høre, hvor déres sang bliver af, den var åbenbart blevet glemt. Frank gør talen færdig og ind kommer så den sidste sang.
Festen fortsætter med musik og dans, nogle af gæsterne oplever så at de efter en dans kommer tilbage til deres plads, blot for at finde ud af, at den sodavand de lige havde åbnet, var blevet fjernet af serveringen... dem betaler vi sikkert også fuld pris for.
Natmaden som er Æggekage kommer ind, den har nærmest konsistens af en dårlig æggestand og er meget vandholdig, der er godt nok ikke meget æggekage over den.
Det eneste tidspunkt hvor der er på kroen dufter af mad og madlavning, er da der bliver stegt bacon til natmaden. Ingen af os var på noget tidspunkt helt ude i køkkenet. Hver gang vi nærmede os blev vi enten stoppet eller der kom hurtigt en servering imod os. Vores gæster har også direkte sagt, at de ikke på noget tidspunkt ved ankomsten, eller under middagen, fornemmede duften af mad, og det på trods af at vi alle skulle passere køkkenet for at komme ind i festsalen. Der var ikke noget af maden som var varm ved servering, det bar meget præg af at være mad som havde stået i varmekasser, og var blevet leveret ude fra.Den manglende solbærmarmelade blev forklaret med, svigt fra leverandør. Agurkesalaten undrede jeg mig lidt over, men tænkte at det var noget de lige var kommet i tanke om, men det er måske kommet ind, fordi det var noget som var med fra stedet hvor maden var blevet lavet. Den tynde tarteletfyld blev undskyldt med at det plejede den nu ikke at være. Stegen bar mere præg af kogt end stegt kød, og den vildtsmag som man forventede, var der bare slet ikke. Endvidere var kødet skåret på den forkerte led, og dermed meget svær at skære og tygge.
Hancock høkerbajer var ikke noget vi havde bestilt, er derfor ret uforstående over at de blev sat på bordet, og det til samme pris som Carlsberg og Tuborg kr. 26,- pr. stk.Sodavand var også Hancock til en pris af kr. 22,- pr. stk. Hvidvinen som var skænket i forvejen, til 66 personer blev der taget kr. 152,- pr. flaske, noget jeg havde frasagt mig.
Vi ville gerne som aftalt have afregnet inden vi tog hjem, men blev bedt om at komme lørdag eller søndag, da kromor var taget hjem, hvilket jeg syntes var underligt.
Jeg kommer søndag formiddag for at afregne, her bliver jeg præsenteret for en regning der lyder på kr. 43.858,- hvilket var noget af en overraskelse for mig, jeg siger at det vil jeg ikke betale, da jeg ikke har været tilfreds med arrangementet fra kroens side. Tinas kommentar er, at det er hun da ked af, men hun kan slå kr. 5.000,- af hvilket jeg på daværende tidspunkt tager imod, også selvom jeg går derfra med en fornemmelse af at vi er blevet snydt så vandet driver.
Senere har jeg så talt med andre i lokalområdet, og bl.a. er der én som kan fortælle mig, at der godt nok er ansat en kok på Endrup Møllekro, men de ved hvem han er, og han er slet ikke startet endnu.... med den oplysning bliver man altså noget underlig til mode, og tænker igen at så er det nok mad ude fra.
Jeg bad om en udspecificeret regning, det kunne jeg godt få, hvis jeg ville vente i 10 min. - Tina vender så hurtigt tilbage og tilbyder at jeg kan få den seddel de har skrevet da der er blevet talt op. Den siger jeg JA til og får så en kvittering på det totale beløb, fratrukket en "rabat".Har vedhæftet ovennævnte.
Jeg har forsøgt at skrive hele hændelsesforløbet som jeg har oplevet det.
Jeg skriver denne mail fordi jeg bliver mere og mere harm over den pris vi har givet for hele arrangementet, havde maden så været perfekt, kunne vi måske acceptere det, men jeg vil sige at det ikke er den bedste start, at lægge ud med som nye forpagtere, især ikke fordi der også blandt gæsterne var mange fra lokalområdet.
mvh
Lone og Frank

Ovenstående er en mail som vi har sendt til kroen og den bestyrelse som stå bag.
Kommenter anmeldelsen
Lone Rechnagel
Lone Rechnagel, 11. Sep 2013
11111
 
Anmeld
Halvfabrikata og frostvarer af tvivlsom kvalitet!

Min kæreste fik en forret med røget laks, som var nogenlunde anstændig - laksen var af rimelig kvalitet. Det var nok det eneste ved vores måltid som var nogenlunde acceptabelt.
Jeg fik aspargessuppe til forret som var lavet af dåseasparges og færdiglavede frosne kødboller af en rimelig fed og dårlig kvalitet. Suppen var dog legeret med æggeblomme.

Til hovedret fik vi begge Steak bearnaise. Steaksene var mediumstegt som de skulle være, men kødet var ikke af speciel god kvalitet og vi måtte anmode om steakknive, så vi kunne skære dem over. Steaksene blev serveret med karotter og grønne bønner fra frost. Bearnaisesovsen havde en mærkelig opskummet konsistens og havde hverken indhold af smør eller æggeblomme - formodentlig halvfabrikata ligesom grøntsagerne samt asparges og kødboller i aspargessuppen . Kartoflerne var bagt i ovn og den rynkede overflade kunne indikere at det enten var genopvarmede kartofler eller frostvarer.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse som jeg vil advare andre mod! Det var simpelthen langt fra pengene værd. Den lille kvist bredbladet persille og flagesalt som steaksene var pyntet med var meget langt fra at kompensere for manglen på gode råvarer.

Som drikkevarer fik vi discountcolaer fra hancock til 22,- stykket.

Der var absolut ikke meget a la carte over maden! ÆV hvor var vi skuffede da vi kørte hjem!!!
Kommenter anmeldelsen
Tommy
Tommy, 28. Jul 2013
11111
 
Anmeld

Skriv en anmeldelse af Endrup Mølle Kro

Navn:
E-mail:
Sikkerhedskode:
Dit navn bliver vist ved anmeldelser

  • Anmeldelsen må ikke indeholde negative personlige referencer
  • Negative anmeldelser skal have en uddybet begrundelse
  • Anmeldelsen skal være skrevet i et pænt sprog
  • Hvis du ejer eller er ansat på stedet skal du skrive dette
  • Du må ikke bruge anmeldelsen til reklamer
  • Dit navn vil blive vist på ZiTYZEN ved siden af din anmeldelse
  • Ved at gemme denne anmeldelse bliver du automatisk medlem af ZiTYZEN
  • Du modtager flg. emails: en enkelt bekræftigelses email den første gang du skriver en anmeldelse og emails hvis nogen kommenterer på din anmeldelse
Ved at klikke Godkend accepterer du betingelserne for anmeldelser på ZiTYZEN og bliver oprettet som medlem, så du kan redigere din anmeldelse


Du skal skrive dit navn og e-mail og din anmeldelse skal fylde mindst 50 bogstaver
Nærmeste
Mama Mia (Bramming)
Mama Mia
Take-Away